Rólunk

Több, mint 1000 elégedett résztvevő

Több, mint 20 év tapasztalat

Filozófiánk

A fodrásziskola megalapításánál elsődleges szempont volt, hogy Magyarország is részt vegyen a nemzetközi innovációkban és sikeres fodrászokat képezzen, ami túlmutat egy átlagos képzésen. Emelt szintű tanfolyamunk során felkészítünk a nemzetközi színvonalra, mely oktatási rendszerünkkel könnyen elérhetővé válik és hozzásegít, hogy a legjobban kifejezd magad. Képzéseink során belemerülhetsz a haj dinamikájának megértésébe, és oktatásunk kimagasló módszerével a hajvágás és a hajfestés határok nélküli lehetőségeibe. Megértheted, hogyan működik a forma és az egyensúly.

Küldetésünk

Számunkra fontos minden nálunk tanuló és végzett fodrász karrierútja, amit minden tudásunkkal és szakmai tapasztalatunkkal támogatunk. Lehetővé tesszük, hogy az egyén képességeihez mérten a szakmai fejlődés a legmagasabb szintet érje el. Célunk, hogy gyakorlatot szerezz a szalonmunkában és kimagasló eredményeket érj el a szépségiparban. Mivel az első önálló lépések a legnehezebbek, így segítünk neked elhelyezkedni a munka világában.

INSPIRÁCIÓ

Munkásságunkat számos verseny és annak eredményei inspirálták. Nagyon fontos számunkra a tapasztalatszerzés, amit hazai és külföldi utazásaink, továbbképzéseink alatt gyűjtöttünk, és amit a tanfolyam ideje alatt tanulóinknak átadunk.

Zemez ©. All rights reserved.